Οι δουλειές στο σπίτι γίνονται όλο και περισσότερες καθημερινά και αξίζει να τις αντιμετωπίζουμε με κέφι και έξυπνες λύσεις. Αν σε κουράζουν και θέλεις να βρεις κάτι πρακτικό, smart και οικονομικό, εδώ θα βρεις σίγουρα την απάντηση.

Υπάρχουν πλέον πολλές και διαφορετικές συσκευές και έξυπνα είδη σπιτιού που μπορούν να σε βοηθήσουν, ώστε να γίνουν οι δουλειές σου παιχνιδάκι.


Μια πρώτη επιλογή είναι η πτυσσόμενη ηλεκτρική απλώστρα με θερμό αέρα. Είναι ο τέλειος σύμμαχος στο στέγνωμα των ρούχων και εξοικονομεί χρόνο από τις δουλειές σου. Πλέον δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τη βροχή ή την υγρασία, καθώς η αποτελεσματική και πρωτότυπη πτυσσόμενη ηλεκτρική απλώστρα ρούχων, παράγει θερμό αέρα για να επιταχύνει τη διαδικασία στεγνώματος, χωρίς να βλάπτει τα ρούχα.


Κάποιες ακόμη δουλειές του σπιτιού που είναι εξίσου σημαντικές, είναι το σιδέρωμα και το σφουγγάρισμα. Τώρα μπορείς να βρεις έξυπνες λύσεις και για τις δύο περιπτώσεις.

Η μία αφορά στη νέα εξελιγμένη σφουγγαρίστρα που είναι ασύρματη και προσφέρει ηλεκτρική περιστροφή σφουγγαρίσματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί υγρή αλλά και στεγνή, σχεδιασμένη για να καθαρίζει ή να στιλβώνει το δάπεδο. Επίσης, διαθέτει επαναχρησιμοποιούμενες πετσέτες microfiber και είναι επαναφορτιζόμενη.


Η δεύτερη αλλά εξίσου εξελιγμένη λύση είναι το σίδερο ατμού, που προσφέρει άνεση και ασφάλεια στο σιδέρωμα, χωρίς να χρειάζεσαι σιδερώστρα. Είναι ιδανικό αν έχεις μεγάλο όγκο ρούχων να αντιμετωπίσεις και διαθέτει μεγάλο καλώδιο για άνεση στη χρήση. Επίσης διαθέτει αποσπώμενη δεξαμενή νερού και συνεχή παροχή ατμού.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις όλες τις έξυπνες συσκευές που χρειάζεσαι για το σπίτι, μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών.