Η καραντίνα είναι μια διαδικασία που ομολογουμένως μας πάει πίσω σε πολλά πράγματα της καθημερινότητάς μας και αυτό επηρεάζει πολλές φορές και την ψυχολογία μας. Ένα πράγμα που θα μπορούσε να μας φτιάξει τη διάθεση είναι η περιποίηση στο σπίτι, πάντα με τα κατάλληλα προϊόντα!

Παρακάτω θα δούμε όλα αυτά που είναι απαραίτητα εργαλεία για να περιποιηθούμε τα νύχια μας στο σπίτι. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε είναι η διάρκεια στο μανικιούρ μας αλλά και η ποιότητα στο αποτέλεσμα. Τι θα χρειαστούμε λοιπόν;


Φουρνάκια νυχιών

Το πρώτο βήμα για επαγγελματικό αποτέλεσμα είναι το φουρνάκι νυχιών. Είναι το κατάλληλο εργαλείο για να δώσεις στα νύχια σου τον κατάλληλο χρόνο για το ψήσιμο που χρειάζονται. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές όπως φουρνάκια μικρά και μεγάλα, με led λάμπες ή uv και με τον κατάλληλο χρονοδιακόπτη για να υπολογίζεις σωστά τον πολυμερισμό του βερνικιού.

Αν τώρα ξεκινάς να ασχολείσαι με την περιποίηση των νυχιών σου στο σπίτι θα χρειαστείς ένα φουρνάκι εύκολο στη χρήση, ώστε να ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήμα. Είναι σίγουρο πως θα το μάθεις πολύ γρήγορα και η διαδικασία θα γίνει πολύ διασκεδαστική αλλά και χαλαρωτική. Ανακάλυψε μια μεγάλη γκάμα, ώστε να καταλήξεις σε αυτό με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες.
Ημιμόνιμα Βερνίκια Νυχιών

Δεύτερο σημαντικό βήμα για τέλεια περιποίηση των νυχιών σου στο σπίτι είναι το κατάλληλο ημιμόνιμο βερνίκι. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε brands αλλά και υπέροχα χρώματα, ώστε να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν στα γούστα και τις προσωπικές σου ανάγκες. Τα ημιμόνιμα βερνίκια υπόσχονται επαγγελματικό αποτέλεσμα, χωρίς να ξεθωριάζουν με το πέρας των ημερών. Βρες εδώ εντυπωσιακά καλοκαιρινά και χειμερινά χρώματα και κάνε το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι!
Το σπίτι σου τώρα μπορεί να γίνει το απόλυτο spa για τέλεια περιποίηση. Εδώ, στο katabra.gr θα γνωρίσεις μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές προϊόντων και αναλωσίμων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των προσωπικών σου αναγκών. Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα ομορφιάς και λάμψε κάθε στιγμή!