Μετά από μια μεγάλη περίοδο που μείναμε μέσα στο σπίτι λόγω καραντίνας, είναι λογικό να μην ασχολούμαστε σε μεγάλο βαθμό με την περιποίηση και το μακιγιάζ μας. Ωστόσο, τώρα που πλέον άνοιξαν οι πύλες της ελευθερίας μας, μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μας και να ανανεώσουμε το μακιγιάζ μας!

Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα προϊόντα στα οποία αξίζει να επενδύσουμε για αυτό το καλοκαίρι!

Με μάσκα ή χωρίς, αξίζει να επενδύσουμε σε ωραία κραγιόν με έντονα χρώματα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα μας συνοδεύσουν σε όλες τις καθημερινές μας εξόδους. Μπορείς να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών, είτε σε ματ είτε σε cream.
Μια ακόμη επιλογή που σίγουρα θα δώσει μια διαφορετική πινελιά στο μακιγιάζ σου και έναν αέρα ανανέωσης είναι οι σκιές και παλέτες σκιών. Μπορείς να γνωρίσεις μια μεγάλη γκάμα σε χρώματα, σε ματ υφές ή και με λάμψη αλλά και πολλές ακόμη σε γήινους και απαλούς τόνους. Επίλεξε το brand που σου ταιριάζει και δημιούργησε τέλεια καλοκαιρινά looks!Μέσα από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αξεσουάρ μακιγιάζ που συνοδεύουν κάθε look και βοηθούν στο να γίνει ολοκληρωμένο. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι ολοκληρωμένα σετ πινέλων, makeup remover, κουτιά αποθήκευσης για το μακιγιάζ σου, αερογράφοι, βλεφαρίδες καθρέφτες και πολλά ακόμη! Ανακάλυψε όλα αυτά που σου ταιριάζουν και εμπλούτισε τη συλλογή του μακιγιάζ σου, με νέα και ανανεωμένα προϊόντα.

Γνώρισε όλα τα νέα προϊόντα μακιγιάζ στο e-shop μας, katabra.gr και βρες όλα αυτά που συνάδουν με το γούστο και τις ανάγκες σου.