Η προσωπική μας φροντίδα είναι το Α και το Ω για την υγεία του οργανισμού μας αλλά και για την ψυχολογία μας. Η τόσο μεγάλη περίοδος χρόνου, μέσα στην οποία διανύουμε μια δύσκολη καραντίνα, είναι πολλές φορές και ο κύριος παράγοντας που χαλάει η διάθεση μας. Γι’αυτό το λόγο άλλωστε αμελούμε συχνά και την περιποίηση μας.

Εδώ, λοιπόν, αξίζει να πούμε πως το γεγονός ότι περάσαμε μεγάλο διάστημα σε lockdown, δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε πίσω τη φροντίδα για τον εαυτό μας. Σήμερα θα δούμε τρόπους για να περιποιηθούμε τα μαλλιά μας, που τόσο τα αμελήσαμε αυτό τον καιρό, πάντα με τη βοήθεια επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων. Με απλά και ευχάριστα βήματα, μπορούμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας κάποιες ώρες χαλάρωσης.
Πρώτο και καθοριστικό βήμα στην περιποίηση των μαλλιών μας είναι το σαμπουάν. Αξίζει να επιλέξεις ένα καλό προϊόν που να ταιριάζεις στις ανάγκες αλλά και στον τύπο των μαλλιών σου. Εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα για ξηροδερμία, πιτυρίδα, για βαμμένα μαλλιά, για λιπαρά μαλλιά και πολλά ακόμη. Επίλεξε μέσα από δεκάδες επώνυμα brands, ώστε να καταλήξεις στο ιδανικό. Το λούσιμο είναι σημαντικό για τα μαλλιά μας, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι δεν χρειάζονται υπερβολές. Κάνε το λούσιμο σου 2-3 φορές την εβδομάδα, ώστε να προστατέψεις το PH του τριχωτού.
Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι και οι μάσκες μαλλιών, που βοηθούν κάθε σε κάθε πρόβλημα των μαλλιών, ανάλογα με τις ξεχωριστές σου ανάγκες. Εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε οικονομικές μάσκες, αλλά και high end brands, όπως Kerastase , για επαγγελματικό αποτέλεσμα στην τρίχα! Πολύ καλές επιλογές αποτελούν οι μάσκες με κολλαγόνο της Imel καθώς και οι θεραπείες με κερατίνη!
Last but not least, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα προϊόντα styling που ολοκληρώνουν μια επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών σου στο σπίτι. Δεν αρκεί λοιπόν να λούσεις μόνο τα μαλλιά σου ή να χρησιμοποιήσεις μόνο το καλύτερο conditioner ή μάσκα.

Τα προϊόντα styling αποτελούν κατηγορία με πολλές και αξιόλογες επώνυμες επιλογές. Ανακάλυψε αυτό που ταιριάζει ιδανικά σε σένα και φτιάξε το τέλειο look που θα εντυπωσιάσει!
Στο e-shop του Katabra θα γνωρίσεις όλες τις εκπληκτικές κατηγορίες με επώνυμα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών σου. Ανακάλυψε δεκάδες επιλογές και διάλεξε τα προϊόντα που σου ταιριάζουν, στις πιο απίθανες τιμές και κάνε το hair care στο σπίτι.. παιχνιδάκι. Ήρθε η ώρα να λάμψεις, με τα μαλλιά σου στο επίκεντρο!