Η θέρμανση είναι πολύ σημαντική για τους μήνες που διανύουμε. Ένα σημαντικό κομμάτι που ενδιαφέρει όλους τους καταναλωτές είναι η εργονομική και εξελιγμένη τεχνολογία αλλά και το κόστος.


Πάμε να δούμε κάποιες πρακτικές ιδέες για την καλύτερη θέρμανση στο σπίτι!


Μια πρώτη επιλογή είναι το μίνι τζάκι αερόθερμο, το οποίο είναι πρακτικό και μπορεί να ζεστάνει πολύ γρήγορα έναν μικρό χώρο, όπως 15-20τμ. Είναι αθόρυβο και ασφαλές, διαθέτει led οθόνη και ωραίο design! Επίσης διαθέτει κεραμική τεχνολογία θέρμανσης PTC και τηλεχειριστήριο για ευκολία στη χρήση.Μια εξίσου ιδανική και μοντέρνα επιλογή είναι η νέα μίνι σόμπα πρίζας, με υψηλή απόδοση. Ο ψηφιακός θερμοστάτης που διαθέτει σου προσφέρει τη δυνατότητα να ρυθμίζεις την επιθυμητή θερμοκρασία, ανάλογα με τις απαιτήσεις σου. Επίσης, ο ανεμιστήρας 2 ταχυτήτων μεταφέρει τη ζέστη σε όλο το χώρο και το εφέ φλόγας δημιουργεί μια όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Είναι η κατάλληλη λύση για μικρούς χώρους , όπως το γραφείο ή ένα δωμάτιο και καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια.Αν θέλεις να ζεστάνεις έναν μεγαλύτερο χώρο, η σόμπα χαλαζία θα σου δώσει την λύση. Διαθέτει λάμπες και ζεσταίνει πολύ γρήγορα ένα χώρο μέχρι και 40τμ. Μπορείς να τη μεταφέρεις πολύ εύκολα από τον ένα χώρο στον άλλο και να ζεστάνεις όλο το σπίτι σε πολύ λίγο χρόνο. Επίσης, σου δίνει την ευκολία να το ανοίγεις και να το κλείνεις, ανάλογα με τη θερμοκρασία που επιθυμείς, με 2 διακόπτες λειτουργίας.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα γνωρίσεις όλες τις κατηγορίες θέρμανσης και θα βρεις πολλές και οικονομικές λύσεις, που συνδυάζουν το πρακτικό κομμάτι με το design. Το Katabra είναι εδώ για να σου βρει τη «μαγική» επιλογή σε ό,τι ψάχνεις.