Menu
Your Cart

Γίνε πωλητής

Το Katabra είναι το πρώτο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο marketplace της Ελλάδας, που μπαίνεις, πουλάς και αγοράζεις.
Τόσο απλά!


Πως μπορείς να κερδίσεις χρήματα μέσα από το Katabra


Γίνε μέλος στον Katabra και ανέβασε εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα σου, αποκτώντας ουσιαστικά ένα δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα στην πλατφόρμα μας.
Ετσι θα αρχίσεις να δέχεσαι παραγγελίες και ένα έχεις ένα επιπλέον ή ένα βασικό εισόδημα.Γιατί να γίνεις πωλητής στο Katabra

Μπες δωρεάν στο πρώτο ελληνικό marketplace και απόκτησε πρόσβαση σε χιλιάδες πελάτες καθημερινά.​

Απόφυγε το μεγάλο κόστος για κατασκευή website. Αν έχεις ήδη, κανένα θέμα. Σε κάθε περίπτωση, έχεις ένα επιπλέον κανάλι πώλησης.​​

Διαχειρίσου εύκολα τις παραγγελίες σου από το κινητό και τον υπολογιστή σου.​

Μηδενικό κόστος συντήρησης του website. Εσύ πληρώνεις μόνο βάσει των παραγγελιών που έχεις.​​

Ειδοποίηση με email για παραγγελίες.​​​

Η πλατφόρμα μας σου δίνει την δυνατότητα να καταγράφεις και το απόθεμα των προϊόντων σου.​

Ανέβασε γρήγορα και με απλό τρόπο τα προϊόντα σου στην πλατφόρμα του Katabra.​

Χρέωση ΜΟΝΟ για κάθε παραγγελία (προμήθεια 10%, δίχως πάγια έξοδα).​

Γίνεσαι μέλος σε μια ομάδα, όπου επαγγελματίες θα σου παρέχουν συμβουλές για την καλύτερη προώθηση και ανάδειξη των προϊόντων σου.​​

Κάνε τώρα την εγγραφή σου και πες μας πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε ή κάλεσέ μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 690 7777 831. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου ή να συζητήσουμε για οτιδήποτε δεν είσαι σίγουρος. Ένας εκπρόσωπος από την ομάδα μας, θα επικοινωνήσει μαζί σου εντός 1 εργάσιμης ημέρας.

Προκειμένου να πωλεί έναντι χρέωσης ένα προϊόν στο Katabra Marketplace, ο πωλητής δημιουργεί έναν λογαριασμό/προφίλ εντός της διαδικτυακής πλατφόρμας του Katabra Marketplace. Το ονοματεπώνυμο ή η εταιρική επωνυμία, το ΑΦΜ και η ακριβής διεύθυνση του πωλητή απαιτούνται για τη δημιουργία του λογαριασμού.

Κάποια από τα στοιχεία που εισάγει ο πωλητής στο προφίλ του θα είναι διαθέσιμα δημόσια σε χρήστες της πλατφόρμας του Katabra Marketplace. Σε περίπτωση νομικού προσώπου, ο πωλητής θα καλείται από το Katabra Marketplace να παραθέτει και τα στοιχεία νομιμοποίησης του νομικού προσώπου, όπως Καταστατικό, Πιστοποιητικό Εγγραφής στο ΓΕΜΗ, νόμιμη εκπροσώπηση και άλλα, προκειμένου να πιστοποιείται ότι ο πωλητής είναι μια νομίμως συσταθείσα και υπάρχουσα επιχείρηση.

Με την εγγραφή του, ο πωλητής αποκτά την εταιρική του σελίδα στο διαδικτυακό τόπο του Katabra Marketplace και δύναται να δημοσιεύσει τα προϊόντα του σε συσκευασίες και τιμές που επιθυμεί, να δεχτεί παραγγελίες από αγοραστές και να παραδώσει τα προϊόντα του απευθείας στους αγοραστές ή να πραγματοποιήσει την αποστολή. 

Η δήλωση συμμετοχής κάποιου στο Katabra Marketplace υπό την ιδιότητα του πωλητή θα είναι εμφανής στο συμβαλλόμενο μέρος κατά περίπτωση ώστε να γνωρίζει το αντισυμβαλλόμενο μέρος εάν θα συμβάλλεται με έμπορο ή με καταναλωτή κατά την έννοια του Ν.2251/1994.


Η πλατφόρμα του katabra απευθύνεται σε όλους όσους έχουν την θέληση να μπουν στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και σε αυτούς που βρίσκονται ήδη και επιθυμούν να αποκτήσουν ένα επιπλέον κανάλι πώλησης.Το ειδος των προϊόντων δεν περιορίζεται και αν κάποιος ενδιαφερομενος έμπορος δει ότι δεν υπάρχει υποκατηγορία για τα προϊόντα του στο katabra έπειτα από επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας μπορεί να δημιουργηθεί.

Μόλις αποσταλεί ένα αντικείμενο, με την επιφύλαξη τυχόν ελέγχων ασφαλείας από το PayPal, ο πωλητής θα πληρωθεί απευθείας από το PayPal και τα χρήματα θα εισέλθουν στον λογαριασμό του, όπου θα είναι έτοιμα για ανάληψη.

Σε αντάλλαγμα για την παροχή των υπηρεσιών από το Katabra, από την οποία ένας πωλητής δύναται να παρέχει τα προϊόντα του προς πώληση, ο πωλητής συμφωνεί ότι το Katabra θα λαμβάνει το 8% της Τιμής Καταλόγου προ ΦΠΑ για κάθε προϊόν που αποστέλλεται και πωλείται μέσω του Marketplace («Προμήθεια Συναλλαγής») και ο πωλητής θα λαμβάνει το 92% της τιμής καταλόγου, εκτός αν συμφωνηθεί ρητώς μεταξύ του πωλητή και του Katabra διαφορετικό ποσοστό.

Η ως άνω προμήθεια εκ ποσοστού 8% βαρύνεται με ΦΠΑ 24%, το οποίο καταβάλλει ο πωλητής, το δε Katabra θα εκδίδει το νόμιμο παραστατικό. Το 8% της τιμής καταλόγου που παρακρατείται ως προμήθεια από το Katabra υποστηρίζει διοικητικά κόστη, κόστη τεχνολογίας (hosting, servers, emails, κτλ.) έξοδα συντήρησης της πλατφόρμας, αλλά και έξοδα προώθησης των προϊόντων που βρίσκονται εκεί (ομάδα πωλήσεων, online διαφημίσεις).

Σε περίπτωση πληρωμής που ο αγοραστής επιλέγει να εξοφλήσει την παραγγελία του με κάρτα τραπέζης μέσω της πλατφόρμας του Katabra,  το συνολικό ποσό της πληρωμής θα δεσμεύεται από μια τρίτη πλατφόρμα εξυπηρέτησης και επεξεργασίας πληρωμών (escrow) επιλογής της Katabra και θα απελευθερώνεται προς τον πωλητή και προς το Katabra κατόπιν της επιβεβαίωσης του αγοραστή ότι έλαβε το προϊόν.

Η εν λόγω επιβεβαίωση θα πρέπει να γίνεται από τον αγοραστή το αργότερο πέντε (5) ημέρες από την ημερομηνία πώλησης του προϊόντος. Οι πληρωμές θα καταβάλλονται αυτόματα στον λογαριασμό του πωλητή με το πρόγραμμα επεξεργασίας πληρωμών τρίτων, το αργότερο τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία πώλησης του προϊόντος.

Το Katabra διατηρεί το δικαίωμα να προσθέτει, να αφαιρεί ή να τροποποιεί με διαφορετικό τρόπο το πρόγραμμα επεξεργασίας πληρωμών τρίτων που χρησιμοποιεί, προκειμένου να πραγματοποιούνται συναλλαγές μεταξύ παραγωγών-πωλητών και αγοραστών μέσω του Katabra.

Σε περίπτωση που αγοραστής επιλέξει να εξοφλήσει την παραγγελία του κατά την παραλαβή της (με αντικαταβολή σε μετρητά ή με POS), οπότε στην περίπτωση αυτή, το αντίτιμο της παραγγελίας θα το λαμβάνει ο πωλητής, ο τελευταίος θα υποχρεούται να καταβάλει στον τραπεζικό λογαριασμό που θα του υποδείξει το Katabra το ποσοστό της προμήθειας αυτού (8% πλέον ΦΠΑ) έως την 30η ημέρα του αντίστοιχου της παραγγελίας μήνας, εκτός τυχόν ρητής διαφορετικής συμφωνίας του με το Katabra.

Η καθυστέρηση καταβολής της ως άνω προμήθειας από τον πωλητή για διάστημα άνω των δέκα (10) ημερών, αποτελεί αυτονόητα λόγο τερματισμού του λογαριασμού του από το Katabra, πέραν της δυνατότητας του τελευταίου για διεκδίκηση αποζημίωσης κάθε ζημίας του.

Το Katabra δεν παρέχει καμία δήλωση σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχονται από το πρόγραμμα επεξεργασίας πληρωμών τρίτων και δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις πληρωμών που ενδέχεται να προκληθούν από οποιονδήποτε τρίτο, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, οποιουδήποτε προγράμματος επεξεργασίας πληρωμών τρίτων. Επιπλέον, ο πωλητής παραιτείται από κάθε δικαίωμα απαίτησης πληρωμής από οποιονδήποτε άλλον μηχανισμό εκτός από όσους αναφέρονται στο παρόν.


Δεχόμαστε μόνο επαγγελματικούς λογαριασμούς PayPal και όχι προσωπικούς λογαριασμούς. Εάν έχεις προσωπικό λογαριασμό, μπορείς εύκολα να κάνεις την αναβάθμιση. Εάν δεν διαθέτεις ήδη επιχειρηματικό λογαριασμό PayPal, μπορείς να τον δημιουργήσεις δωρεάν και μπορεί να γίνει κατά τη διαδικασία εγγραφής.

Κατά την εγγραφή σου, θα πρέπει να προστεθεί μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο λογαριασμό σου. Τυχόν μελλοντικές χρεώσεις συνδρομής, θα ληφθούν από αυτήν την κάρτα, την ίδια ημέρα που πραγματοποιήθηκε η αρχική πληρωμή.

Στο Katabra Marketplace χρησιμοποιούμε ένα σύστημα καταλόγων, έτσι ώστε τα προϊόντα να παρατίθενται με χρήση των μοναδικών γραμμωτών κωδικών (barcodes). Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις: ορισμένες κατηγορίες και προϊόντα που δεν απαιτούν γραμμωτό κώδικα, δεν θα αποτελούν μέρος του συστήματος καταλόγου. Εάν δεν υπάρχουν barcodes για τα προϊόντα, κάνε τώρα την εγγραφή σου και μπορούμε να σε ενημερώσουμε σχετικά με τη διάθεση των προϊόντων σου στο marketplace μας.

Στο Katabra Marketplace, υποστηρίζουμε σχεδόν όλα τα προϊόντα, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις όπως:

  • Παράνομα προϊόντα
  • Πλαστά, μη εξουσιοδοτημένα ή χωρίς άδεια εμπορεύματα
  • Παιχνίδια χωρίς σήμανση CE
  • Προϊόντα που παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτου μέρους
  • Προϊόντα που υπόκεινται στη λίστα απαγορευμένων προϊόντων του PayPal


Οι αγοραστές μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου απευθείας από τον λογαριασμό τους στο Katabra Marketplace, σχετικά με μια συγκεκριμένη παραγγελία.

Οι αγοραστές μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί σου, μέσω της σελίδας του προϊόντος ή μέσω της σελίδας επικοινωνίας του καταστήματος, όταν θέλουν να υποβάλουν ερωτήσεις σχετικά με ένα προϊόν ή μια παράδοση.


Η πλατφόρμα μας αποτελεί το πρώτο διαδικτυακό marketplace στην Ελλάδα.Βασικο πλεονεκτημα και κίνητρο για τους ενδιαφερόμενους πωλητές είναι ότι δεν υπάρχει η παραμικρή χρέωση για την δημιουργία λογαριασμού και ο πωλητής χρεώνεται ΜΟΝΟ εφόσον δεχθει παραγγελία με την αντίστοιχη προμήθεια.Συνεπως μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε χιλιάδες επισκέπτες που θα δουν τα προϊόντα τους δωρεάν.

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟ KATABRA

Ζητήστε να Εγγραφείτε στο KATABRA MARKETPLACE με πάνω από 90χιλ επισκέπτες κάθε μήνα!
Συμπληρώστε την Online αίτηση συνεργασίας παρακάτω & ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει λεπτομερώς για τις προϋποθέσεις και διαδικασίες, ένταξης των προϊόντων σας στo KATABRA MARKETPLACE.